Kanvas  x Belgian Design Pavilion

Kanvas x Belgian Design Pavilion

Kanvas kiest nog maar eens om het buikgevoel te volgen, we gaan volmondig voor creativiteit. Want daar geloven we in! We kiezen ervoor om intimiteit en creativiteit op te zoeken op Wonder Festival. Een sublieme samenwerking met Belgian Design Pavilion. 

In de Broeltorens in Kortrijk komen geschiedenis en toekomst samen tijdens Wonder. Curatoren Timon Matterlaer en Joris Verstrepen bundelen hun ideeën onder de noemer Belgian Design Pavilion. Ze selecteren de top van Belgisch hedendaags ontwerp en tonen dit in een scenografie waar ons akoestisch spandoek de basis vormt van een fotosetting die de objecten de spotlight geven die ze verdienen. 

De Belgische ontwerpers delen een kenmerkende visuele stijl die naadloos aansluit bij de huidige Belgische design beweging. Ze belichamen de zuiverheid, essentie, duurzaamheid en toekomstbestendigheid van design. Waardes die we ook bij Kanvas hoog dragen.

We zijn dan ook enorm trots dat ons nieuwste akoestisch spandoek, de Kanvas Mooncrete, een drager mag zijn voor het werk van Sam Kerckaert, Koen Van Guijze, Fractall, Wouter Persyn, Studio Part, Jord Lindelauf, An Gillis, Timon Mattelaer, Thibeau Scarcériaux, Dries Truyers, Studio Fuho, Marijke Jans, Hanne Cornette, Verstrepen.studio, Morevi, Elias Vanorshaegen, Studio Franche, Sander Demeulemeester, Giel Dedeurwaerder, Atelier Ikke en Thomas Eggermont.

Nog tot 5 novemver te zien in Kortrijk.

Om deze geslaagde samenwerking feestelijk te openen organiseerde we een event waarbij de ontmoeting tussen architect en designer centraal staat. Een geslaagde eerste editie met meer dan 100 aanwezigen inspireert ons om jaarlijks een terugkerend gelijk(w)aardig event op poten te zetten. Volmondig zeggen we ja tegen een volgende editie! 

Kanvas introduces "MEET THE DESIGNER"

Zet alvast 18 oktober 2024 in jullie agenda. 

"Een goesting voor creatie, buitensporig denken en een gedeelde passie voor interieur en design bracht ons tot deze geslaagde samenwerking."
Irven Kindt, zaakvoerder Kanvas
Design by An Gillis & Dries Truyers
Design by Fractall, Dries Truyers & Timon Mattelaer
Design by Morevi
Design by Verstrepen.studio
Broeltorens
Broeltorens & Kanvas Mooncrete
Design by Timon Mattelaer
Opstelling broeltorens
Design by Sam Kerckaert
Design by Marijke Jans
Design by Thibeau Scarcériaux
Design by Jord Lindelauf

Belgian Design Pavilion

Meer info over Belgian Design Pavilion & hun designers?
Zie hier!