Waarom kiezen voor een Kanvas spanplafond en spanwand

x

Kiezen voor Kanvas is kiezen voor professionaliteit, klantvriendelijkheid en service op een onvervalste manier. Met ongebreidelde passie, toewijding en topproducten staan wij sterk op onze benen, als team, maar ook als aparte schakel van Kanvas. We streven zowel intern als extern voor langdurige samenwerkingen. Met een gerust hart garandeert Kanvas je ook na onze installatie tevredenheid over onze producten met een garantie van 10 jaar. Zo ben je zeker dat jouw keuze voor innovatie en duurzaamheid ook door de jaren heen succesvol blijft!

 

VERFIJNDE AFWERKING
Door unieke profielen en de fijnste weefstructuren zijn onze spanplafonds geschikt voor de meest hoogwaardige interieurinrichting. Een Kanvas plafond moet je zien en voelen om te geloven. Bekijk onze realisaties of maak een afspraak.
 

BIJ EENDER WELK LICHT
Binnenvallend licht onthult vaak imperfecties in pleister- en schilderwerken. Wij garanderen een strakke afwerking, ook bij plafondhoge ramen met veel licht.
 

AKOESTIEK
Geluidskwaliteit is in ons moderne interieur een belangrijk aandachtspunt geworden. We zijn bijna gewoon geworden aan leven in een akoestisch minderwaardige omgeving. Wij tonen hoe het anders kan, want we geloven sterk dat een goede akoestiek het medicijn is van de toekomst.

GEEN VUIL OF UITBRAAK
Bij de installatie van onze spanplafonds, spanwanden en verlichting zijn geen slijpwerken nodig. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing op bouwstof en vuil. Bovendien ondervind je ook helemaal geen geurhinder van producten, verf of verdunners.
 

REINIGBAAR
Onze spanplafonds zijn prima afwasbaar. Door de dichte structuur van onze afwerkingslagen en coatings reinigt je een Kanvas spanplafond eenvoudig en efficiënt. Toch een onverwacht grote vervuiling? Wij voorzien een handig reinigingsmiddel, specifiek voor spanwanden en -plafonds.

GEEN KANS OP SCHEUREN EN BARSTEN
Bij klassieke plafonds krijg je vaak thermische barstjes of scheurvorming door het zetten van het gebouw. Een vervelend probleem dat je niet hebt met een Kanvas installatie. Jouw plafond vangt elke werking probleemloos op en blijft zo ook op lange termijn gaaf en mooi.
 

SNELLE INSTALLATIE
Voorbereiding is het halve werk. Wij komen goed voorbereid naar de werf. Eenmaal aangekomen bevestigen wij de nodige passtukken en het schrijnwerk, in een volgende fase werken we af door de doeken te plaatsen. Afhankelijk van de grootte van de werf rekenen wij op 2 dagen plaatsing waarvan 1 dag voorbereidingen en 1 dag afwerking. 
 

BETAALBAAR
Het grootste taboe over spanplafonds is de prijs. Weet u dat een Prime spanplafond in totaliteit goedkoper uitvalt dan een klassiek plafond? Dit komt door een efficiëntere installatie met veel minder verschillende partijen. Bovendien hoeft je nadien niet om de paar jaar te herstellen (scheurtjes of barstjes) en te herschilderen. De prijs van een spanplafond is afhankelijk van de keuze van doek, de oppervlakte, het aantal verlichtingselementen en de complexiteit van de werf. Heeft u een project voor ogen? Aarzel niet om vrijblijvend prijs aan te vragen! We beloven prijscompetitief te zijn met een traditioneel plafond en onze offerte trouw te blijven. 
 

MILIEUVRIENDELIJK
Kanvas werkt enkel met producten die op Europees niveau aan de strengste normen en certificering voldoen. Kanvas producten worden zo schoon mogelijk gefabriceerd, geïnstalleerd en gerecycleerd met een minimum aan energie of verontreiniging. Onze spansystemen zijn tot 90% afbreekbaar, en kennen met een enorme gewichtsbesparing tegenover courante systemen ook veel minder uitstoot en verontreiniging in transport. 

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op met ons!
contact

Bekijk onze realisaties

Laat je inspireren