The news

Ontdek onze laatste nieuwtjes

Versterk jij binnenkort ons team?

We zoeken een nieuwe collega...
...een nieuw familielid, iemand die het Kanvas DNA mee zal dragen, iemand die ervaren is met schrijnwerk.
Lees meer

Kanvas x Belgian Design Pavilion

Kanvas kiest nog maar eens om het buikgevoel te volgen, we gaan volmondig voor creativiteit. Want daar geloven we in! We kiezen ervoor om intimiteit en creativiteit op te zoeken op Wonder Festival. Een sublieme samenwerking met Belgian Design Pavilion.
Lees meer

We zoeken een nieuwe collega...

...een nieuw familielid, iemand die het Kanvas DNA mee zal dragen, iemand die ervaren is met schrijnwerk. Je staat mee in voor de uitstraling van de onderneming en een kwalitatief eindresultaat bij de klant. Je takenpakket bestaat uit voorbereidingen in het schrijnwerkatelier, plaatsing van spanplafonds & spanwanden, plaatsen van verlichting en het opleveren van een perfect nette werf. En oh ja.. leergierigheid en probleemoplossend denken zijn een must!

On the record houden we van verfijnde afwerking, uitdagingen, stiptheid, creativiteit, open communicatie & teamspirit. Off the record houden we van een pintje op vrijdagavond.

Laten we er geen doekjes om doen, voor wat hoort wat! Heb je zin in deze nieuwe uitdaging? Neem contact op met ons en we bekijken samen wat we elkaar te bieden hebben om een langdurige en geslaagde samenwerking op te bouwen. TOT SNEL?

The Hub Gent is open!

Met trots en enthousiasme melden we opnieuw partner te zijn in The Hub. Naast de geslaagde samenwerking in Antwerpen is nu ook The Hub Gent terug open met een volledig nieuw concept.
Lees meer