De kracht van teamwork – hoe we samenspannen voor uw plafond

Veel bedrijven noemen zich ‘partner’ van je project. Maar zie je dat ook in de manier waarop ze werken? Onze klanten zullen je graag vertellen over de unieke samenwerking met Kanvas.

Die begint al bij de eerste gesprekken. Mooi afgewerkte spanplafonds of spanwanden plaatsen is voor ons een vanzelfsprekend minimum. Waar we echt blij van worden is meedenken met je vraag en de beste oplossing vinden voor elke ruimte. We zoeken manieren om je interieur te optimaliseren. We spelen met lijnen, akoestiek, sfeer en verlichting tot we een ideaal plan kunnen voorleggen.

Valt het in de smaak? Dan gaan we meteen aan de slag. We bereiden alles voor in ons atelier en op het afgesproken tijdstip komen onze ervaren plaatsers alles installeren. Door de leuke werksfeer en menselijke aanpak is er quasi geen verloop bij Kanvas, waardoor je kan rekenen op een ervaren en goed op elkaar ingespeeld team.

Wist je dat zelfs schilders ons vragen voor hun eigen plafond? In alles zoeken we kwaliteit en perfectie. Door onze blijvende inzet op onderzoek en innovatie ontwikkelen we steeds betere en creatievere oplossingen.

Bijkomende vragen of toch een bedenking achteraf? Wij nemen onze telefoon op en zijn bekend om de snelheid waarmee we klanten helpen. We nemen foto’s tijdens de verschillende stages van het proces zodat je altijd een duidelijke referentie hebt. Dit zorgt ook voor een vlotte opvolging. Met een vast aanspreekpunt bent je nooit een nummertje voor ons. Bij Kanvas geen afstandelijke relatie, maar echte dienstverlening en advies.

Van de kleinste kamer tot de grootste zaal kan je vertrouwen op Kanvas.

 

Leert u ons graag verder kennen? Aarzel niet om een afspraak te maken. We bespreken graag samen wat we voor u en uw project kunnen betekenen. De koffie staat klaar!

"Met zijn modieuze staartje ziet Irven Kindt er niet meteen uit als de klassieke ondernemer" 

Het is niet het enige wat hem onderscheidt van heel wat van zijn collega's. Zo springt het wonderlijke parcours dat hij de voorbije twintig jaar heeft afgelegd evenzeer in het oog. De Waregemnaar begon ooit als onderhoudsmecanicien bij Isocab maar is sinds 2014 ondernemer van het succesvol interieur afwerkingsbedrijf Kanvas met inmiddels twaalf mensen in dienst.

Tekst: Frank Vermoere, Krant van West-Vlaanderen