There's always a reason to look up

Laat elke ruimte stralen

Een stijlvol interieur begint bij een heldere basis, een Kanvas. 

Kanvas spanplafonds zorgen met hun uiterst fijne weefstructuur voor een egale achtergrond, zodat andere elementen in de ruimte optimaal tot hun recht komen. Een Kanvas spanplafond kan enerzijds verdwijnen in het architecturaal geheel maar door de veelzijdigheid van ons product kan een Kanvas Spanplafond ook het ontwerp extra aanzetten. 

 

Ontdek ons uitgebreid gamma spanplafonds

Fundamentele spanplafonds

Ons standaard spandoek kreeg de benaming PRIME: een polyester spandoek met een uiterst fijne maar zeer sterke weefstructuur.
ontdek het hier

Akoestische spanplafonds

Demp ongewenste geluiden met een micro-geperforeerd doek en een akoestische absorptiematerialen op maat van jouw ruimte.
ontdek het hier
skylight

Opgelichte spanplafonds

Een SKYLIGHT is een lichtdoorlatend spanplafond met ingebouwde verlichting. Ideaal voor ruimtes met weinig daglicht.
ontdek het hier
Mooncrete

Gestructureerde spanplafonds

Breng variatie en leven in je spanplafond. MOONCRETE is een gestructureerd akoestisch spandoek geïnspireerd op schildertechnieken.
ontdek het hier

Ontdek hoe Kanvas jouw spanplafond afwerkt

Spanprofiel

Het minimalistische Kanvas spanprofiel zorgt in elk interieur en tegen elke achtergrond voor een zuivere afwerking en unieke sluiting. Ervaren installateurs spannen manueel het doek in het spanprofiel en zorgen zo voor een sterke grip met een duurzame spanning. Een spanprofiel is standaard wit, maar kan ook in zwart gekozen worden. Dit geeft het effect van een schaduwvoeg.

Verlichting

In een spanplafond kunnen we prima verlichting en andere technieken verwerken. Voor we het spanplafond plaatsen, maken we eerst een lichtplan gebaseerd op jouw wensen, waarbij we zoeken naar de juiste balans tussen sfeer en functionele verlichting. Wij leveren én plaatsen verlichting.

 

Technieken

Naast verlichting kunnen in een spanplafond of spanwand ook andere technieken stijlvol worden ingewerkt. Denk aan ventilatie, een technisch luik, rookmelder, camera, projector… Onze experts bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

technieken

Naden

In complexe ruimtes zoals U en L vormen, of bij plafonds die breder zijn dan 5,10m combineren we meerdere doeken. We gebruiken hiervoor geen lasnaad, onze ervaren plaatsers spatelen twee samenkomende doeken in één gedeeld profiel. Hierdoor is er geen hoogteverschil of schaduwwerking en is er enkel spanplafond zichtbaar. We gaan hier creatief mee om door bijvoorbeeld strategisch verlichting te integreren en de uitlijning aan te passen aan het ontwerp zodat de naden onderdeel worden van het totaalproject.

Snel en vrijblijvend een offerte aanvragen?

Benieuwd naar de prijs voor uw spanplafond? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Verzenden