The Hub Gent is open!

Het team van Maister heeft het onderste uit de kan gehaald betreffende ontwerp en materiaal keuzes in de vernieuwde Hub Gent. Hun baanbrekende ontwerpen daagde ook ons team uit om het beste uit ons flexibel product te bekomen. 

We stelde de kleuren van ons plafond in The Green Room af op andere materialen van partners in de ruimte. In deze intieme jungle kan je gezellig vergaderen in een optimale akoestiek dankzij ons groen akoestisch spanplafond. 

The Hub: "Inspiring architects with products and materials. Stimulating designers with endless ideas and possibilities. The Hub is a material library and meeting place where (interior) architects, designers and contractors can discover and experience high quality innovative brands and manufacturers."

De prachtige natuurstenen bar van The Hub Gent is gebleven maar kreeg een nieuwe inrichting. Op de muren kozen ze voor een stuc schilderstechniek van Odilon. Het plafond is geen stuc techniek maar onze nieuwe Mooncrete. Een akoestisch spanplafond geïnspireerd op schildertechnieken.